Услуги за прецизна обработка за различни индустрии

 • Икона за брзо доведување време

  Брза испорака

 • Икона за гарантиран квалитет

  Висок квалитет

 • Икона за сеопфатни решенија

  Сеопфатни решенија

 • Прототипови за CNC обработка

  Ултра-прецизна обработка

Дома » Индустрија

CNC обработка за глобалните индустрии

Рансом им обезбедува на глобалните индустрии Услуги за обработка на ултра прецизно. Нашите висококвалитетни услуги за CNC обработка вклучуваат Обработка со 5 оски, CNC глодање, и CNC вртење.

Нашиот инженерски тим има огромно искуство во комплексна компонента производство со цврста толеранција, висока прецизност и извонредна точност за различни индустрии. Ние тврдиме дека ги прифаќаме сите ваши барања за предизвик, без разлика колку е тешко да се постигне. Ние, исто така, можеме да ги освоиме со иста прецизност во нашата најлесна машинска работа.

Откако ќе ви требаат приспособени алатки или сложени компоненти за да ги задоволите вашите вообичаени операции и да ги гарантирате нарачките навреме, но не можете да ги обработувате таму дома, Рансом е ваш сигурен партнер. Ние сме во состојба да произведуваме тела, сложувалки, мерачи, калапи, матрици, опрема за сечење и обрасци, од кои сите се најчестите алатки во мноштвото производни процеси. Како што се развиваат напредната технологија и барањата за производи, производителите бараат нови специјални алатки и микро делови за да ги задоволат новите барања на пазарот во различни индустрии. Нашите машинисти ќе обезбедат услуги за прецизна обработка да ги исполни сите ваши барања.

алатник
Оптички

Машинските делови за оптичката индустрија бараат најголема точност и толеранција за подоцнежни процеси на склопување во сложена опрема, како микроскопи, ласери и телескопи. Рансом се фокусира на сложени делови за обработка на оптичка опрема како што се држачите за екран и телата на леќите. Нашите CNC машини се способни да ги исполнат барањата за строга толеранција во оптичката индустрија. Нашиот инженерски тим може да ја разбере крајната употреба и да ги исполни очекувањата на производите. И ќе го одредиме најдобриот начин на производство со најефективната машина, со цел деловите да се вклопат совршено при понатамошното склопување.

Штом малите делови се инструментални за спасувачки успех во медицинската индустрија, Рансом е секогаш вашата најдобра опција. Ние сме снабдувач на производител на хируршки инструменти, респираторни, кардиопулмонални и кардиолошки уреди. Нашиот CNC обработка за медицинската индустрија вклучува: минијатурни запчаници за срцеви уреди, компоненти за имплантирање медицински помагала и титаниумски импланти за ортопедска употреба.

медицински
нафтената индустрија

Ултра прецизните обработени делови на Рансом се широко применети во индустријата за нафта и гас, ние сме доживотни партнери на различни организации. Повеќето клиенти се задоволни од финалното производство од нашите машини и инженери.

Експертите од Рансом ги препознаа овие суштински барања во индустријата за нафта и гас. Тие го совладаат сеопфатното познавање на CNC обработка за индустријата за нафта и гас во комбинација со сигурност за висока прецизност понудена од врвните CNC машини.

Рансом има богато искуство во производство на делови за прототипирање на нови додатоци, делови и компоненти преку работа со OEM, мотоцикли за резервни пазари, електроенергетски спортови и автомобилски компании. Значи, ако барате доверлив добавувач за да направите сопствени делови или прототипови за вашето возење, Runsom ќе биде вашата главна опција за размислување.

Изработка на делови за мотоцикли
Производство на автомобили

CNC обработката е претпочитана опција за производство на автоделови во автомобилската индустрија, со оглед на неговите придобивки прикажани во овој процес, вклучувајќи автоматизација, повторливост, продуктивност и многу повеќе. Уште поважно, на автоматизацијата во модерната производствена индустрија за преработка на автомобили исклучително и е потребна флексибилна и интегрирана технологија на производство во областа на CNC обработка.

Рансом, производител на автомобилски делови за CNC обработка, им служи на глобалните клиенти со најдоброто ЦПУ автомобилско производство услуги. Можеме да обезбедиме совршено приспособено решение за автоделови за глобалните клиенти, вклучувајќи производители на автомобили, компании за технологија за автономно возење, производители на индустриска тешка опрема, погони за автомобилски компоненти OEM итн.

Runsom е доверлив партнер за вашите сопствени електронски куќишта со нашите прецизни услуги за CNC обработка повеќе од десет години. Работете со нас, можете да добивате делови со загарантиран квалитет во водечкото време во индустријата над вашата имагинација.

И вашите идеи ќе се оживеат брзо без трошоци за отпад за да ви овозможат лесно да ги сфатите деловните шанси по конкурентна цена во реалноста. Ние гарантираме дека електронското куќиште што го добивате е токму она што ви треба и дека е подготвено да работи за вас.

Електронски куќишта за обработка на CNC