Прилагодлив придушувач

Кинеска cnc обработка за прилагодлив атенуатор 0~30db FCUPC FCAPC SCAPC SCUPC ST LC FM женски-машки ftth променлив SM придушувач

Опис


SC FC LC ST MU Фабричка цена приспособлив придушувач на оптички влакна
Прилагодлив оптички придушувач како оптички пасивен уред, што се користи за OCS, како дебагирање перформанси на светлосна моќност, Отстранување грешки, корекција на ориентација на инструментот со оптички влакна, слабеење на светлосниот сигнал, производите се направени од фибер за слабеење со метален јон
Карактеристики на производот
Фибер за слабеење се меша со метален јон за да се постигне ефект на слабеење
Добро за висок извор на енергија
Мала тежина
Мал волумен
Висока прецизност
Добра стабилност
Различни форми, и е лесен за употреба
Опсег на апликација
Рамка за дистрибуција на светлина
Мрежен систем со оптички влакна
Систем за пренос на оптички влакна со голема брзина
систем за кабловска телевизија (CATV).
Систем за мултиплексирање со поделба на густа бранова должина (DWDM) на далечина
Мултиплексер за проверка на светлосни точки (OADM)
Технички параметри
Вредност на слабеење: 0-30 db прилагодлива
Работна бранова должина: 1310/1550 nm
Прецизност: ≤+ 0,5 (dB)
Повратна загуба: компјутер ≥55 db, APC≥60 db

Прикажи производ: