RF конектор

RF конектор RP TNC машки кон RP SMA женски коаксијален адаптер SMA кон TNC

Тип: RF коаксијален адаптер Тип на конверзија: BNC тип Т Функција: Конверзија и продолжување Конектор 01: RP TNC машки конектор 02: RP SMA Женска импеданса: 50 оми

Остави коментар