CNC машински материјали

ЦПУ обработка на метали

Алуминиум

Нерѓосувачки челик

Титаниум

CNC обработка на пластика

Име

Слика

Повеќе информации

ПОМ (Делрин/Ацетал)

CNC обработка во ПОМ

најлон (полиамид)

CNC обработка во најлон

PMMA (акрилик)

CNC обработка во PMMA

Тефлонски (тефлон)

CNC обработка во тефлонски

Полистирен

CNC обработка во полистирен

Полиетилен

CNC обработка во полиетилен

Поликарбонат (компјутер)

CNC обработка во поликарбонат