RF конектор

RF конектор RP TNC машки кон RP SMA Женски коаксијален адаптер SMA во TNC Тип: RF коаксијален адаптер Тип на конверзија: BNC T тип Функција: Конверзија и продолжување Конектор 01: RP TNC машки конектор 02: RP SMA Женска импеданса: 50 оми

Прилагодлив придушувач

Кина cnc обработка за прилагодлив придушувач 0~30db FCUPC FCAPC SCAPC SCUPC ST LC FM женско-машко ftth променлива SM придушувач Опис SC FC LC ST MU Прилагодлива фабричка цена на придушувач на оптички влакнаПрилагодлив оптички придушувачДебиен приспособен за осветлување … Прочитај повеќе